Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amnesia will not work!
Toke Offline
Junior Member

Posts: 1
Threads: 2
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
#1
Solved: 3 Years, 11 Months, 2 Weeks ago Amnesia will not work!

I need help! i have bought the Amnesia on Steam. But then i start the game is the screen black, only the text is white. Then i make a game its totally black i can only see the little white dot HuhHuh [/font]. Help me!
03-13-2013, 03:09 PM
Find
Kreekakon Offline
Pick a god and pray!

Posts: 3,063
Threads: 70
Joined: Mar 2012
Reputation: 124
#2
Solved: 3 Years, 11 Months, 2 Weeks ago RE: Amnesia will not work!

Can you post the specs of your computer? To me it sounds like it may be a problem from there.

Also, do a file integrity check from Steam, and/or re-install the game.

[Image: Tv0YgQb.gif]
Image by BandyGrass
03-13-2013, 03:11 PM
Find
PutraenusAlivius Offline
Posting Freak

Posts: 4,713
Threads: 75
Joined: Dec 2012
Reputation: 119
#3
Solved: 3 Years, 11 Months, 2 Weeks ago RE: Amnesia will not work!

Give us your HPL.log in C:\Users\<YOURUSERNAME\My Documents\Amnesia\Main\
EDIT:
Hello KreeKakon.

"Veni, vidi, vici."
"I came, I saw, I conquered."
(This post was last modified: 03-13-2013, 03:17 PM by PutraenusAlivius.)
03-13-2013, 03:11 PM
Find
plutomaniac Offline
Super Moderator

Posts: 6,368
Threads: 45
Joined: May 2011
Reputation: 183
#4
Solved: 3 Years, 11 Months, 2 Weeks ago RE: Amnesia will not work!

Update your Intel HD drivers using the have disk method as mentioned at the laptop troubleshooting guide.
03-13-2013, 08:06 PM
Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)