Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How change Model Type ?
Paulpolska Offline
Member

Posts: 144
Threads: 29
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
#1
How change Model Type ?

For example lamps are entities, walls are static_objects.

I have custom model for example wooden door. I create body and joints. Under ModelEditor everything works but under leveleditor doors are visible as "static_objects" and while I play doesn't work. How change this to "entities" ?


Other example. I have lamps with lights (attach with body). Under ModelEditor is good in leveleditor not ;/

MY CUSTOM STORY - - STILL ALIVE - -
http://www.moddb.com/mods/still-alive
(This post was last modified: 07-15-2011, 01:35 PM by Paulpolska.)
07-15-2011, 01:21 PM
Find Reply
Paulpolska Offline
Member

Posts: 144
Threads: 29
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
#2
RE: How change Model Type ?

I move lamp, door in entities folder. Lamp work but doors still not ;/

What I must do ? In modelEditor doors work

I can only push boxes, doors. Not use "Hand"

MY CUSTOM STORY - - STILL ALIVE - -
http://www.moddb.com/mods/still-alive
(This post was last modified: 07-15-2011, 04:00 PM by Paulpolska.)
07-15-2011, 03:53 PM
Find Reply
Tanshaydar Offline
From Beyond

Posts: 3,085
Threads: 17
Joined: Mar 2009
Reputation: 67
#3
RE: How change Model Type ?

Did you specify UserDefinedVariables under Settings?

07-15-2011, 03:58 PM
Website Find Reply
Paulpolska Offline
Member

Posts: 144
Threads: 29
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
#4
RE: How change Model Type ?

No ... I hear first about this

MY CUSTOM STORY - - STILL ALIVE - -
http://www.moddb.com/mods/still-alive
07-15-2011, 04:34 PM
Find Reply
Paulpolska Offline
Member

Posts: 144
Threads: 29
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
#5
RE: How change Model Type ?

So how Do it ?

P.S: My custom walls are full-dark while game. Why ?

MY CUSTOM STORY - - STILL ALIVE - -
http://www.moddb.com/mods/still-alive
(This post was last modified: 07-15-2011, 07:20 PM by Paulpolska.)
07-15-2011, 07:15 PM
Find Reply
Tanshaydar Offline
From Beyond

Posts: 3,085
Threads: 17
Joined: Mar 2009
Reputation: 67
#6
RE: How change Model Type ?

Did you place any light in the map?

07-15-2011, 07:23 PM
Website Find Reply
Paulpolska Offline
Member

Posts: 144
Threads: 29
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
#7
RE: How change Model Type ?

Yes ;] and have flashlight and don't see dependency between wall <> flashlight/lights
What about in UserDefinedVariables

MY CUSTOM STORY - - STILL ALIVE - -
http://www.moddb.com/mods/still-alive
07-16-2011, 08:42 AM
Find Reply
Paulpolska Offline
Member

Posts: 144
Threads: 29
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
#8
RE: How change Model Type ?

Ok I know hwo change type. Now only what about with walls ?

MY CUSTOM STORY - - STILL ALIVE - -
http://www.moddb.com/mods/still-alive
07-16-2011, 12:19 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)