Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Texture, Model & Animation Help How do i import a new Lantern...
jessehmusic Offline
Senior Member

Posts: 423
Threads: 102
Joined: Dec 2011
Reputation: 8
#1
How do i import a new Lantern...

the title says it Smile

http://www.moddb.com/mods/jessehmusic - Hospital of horror , WIP
01-07-2012, 08:22 AM
Website Find Reply
Krymtel Offline
Member

Posts: 105
Threads: 9
Joined: Oct 2011
Reputation: 3
#2
RE: How do i import a new Lantern...

(01-07-2012, 08:22 AM)jessehmusic Wrote: the title says it Smile
Do you have a model and texture ready and all?

Eidolon Total Conversion (WIP)
01-07-2012, 08:44 AM
Find Reply
Kman Offline
Posting Freak

Posts: 4,187
Threads: 25
Joined: Jul 2011
Reputation: 219
#3
RE: How do i import a new Lantern...

You'd have to make your custom story a full conversion to have a new lantern.

Posting Freak
01-07-2012, 09:04 AM
Website Find Reply
jessehmusic Offline
Senior Member

Posts: 423
Threads: 102
Joined: Dec 2011
Reputation: 8
#4
RE: How do i import a new Lantern...

i want a new look on the model like other have in mods

http://www.moddb.com/mods/jessehmusic - Hospital of horror , WIP
01-07-2012, 09:07 AM
Website Find Reply
flamez3 Offline
Posting Freak

Posts: 1,281
Threads: 48
Joined: Apr 2011
Reputation: 57
#5
RE: How do i import a new Lantern...

Exactly like kman said.

01-07-2012, 09:37 AM
Find Reply
Krymtel Offline
Member

Posts: 105
Threads: 9
Joined: Oct 2011
Reputation: 3
#6
RE: How do i import a new Lantern...

First of all, Kman is right, you need to make whatever you are making a total conversion. On top of that, you need a model and texture for a new lantern. If you have a total conversion set up, rename all your lantern files so that they are called "hand_lantern" then replace the default files. Then apply the texture with the material editor and create a .ent file through the model editor for the lantern. Once that is done, it should show up in your total conversion. If you don't like its position, keep moving it wherever in the model editor and save, then reload whatever level you are in in the game. It should keep updating the position of the custom lantern.

Eidolon Total Conversion (WIP)
01-07-2012, 09:50 AM
Find Reply
Statyk Offline
Schrödinger's Mod

Posts: 4,390
Threads: 72
Joined: Sep 2011
Reputation: 241
#7
RE: How do i import a new Lantern...

I feel like you never search on the site or the wiki before you ask a question. A lot of things you ask have already been answered or put on a tutorial. For example, if you rummaged around a bit, I just made this in the article section yesterday:

http://www.frictionalgames.com/forum/thread-12391.html
(This post was last modified: 01-07-2012, 08:56 PM by Statyk.)
01-07-2012, 08:56 PM
Find Reply
flamez3 Offline
Posting Freak

Posts: 1,281
Threads: 48
Joined: Apr 2011
Reputation: 57
#8
RE: How do i import a new Lantern...

(01-07-2012, 08:56 PM)Statyk Wrote: I feel like you never search on the site or the wiki before you ask a question.
Unfortunately I agree :/



01-07-2012, 11:14 PM
Find Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)